Thursday, December 19, 2013

More job scam emails greekajob.com ημεηλ απάτες με δήθεν αγγελίες για εργασία




Ivy@greekajob.com
Doris@greekajob.com
Erick@greekajob.com
Millard@greekajob.com
Marci@greekajob.com
Justine@greekajob.com 
Otis@greekajob.com 
Randolph@greekajob.com 
Victoria@greekajob.com
Bradley@greekajob.com
Edmund@greekajob.com
Johnny@greekajob.com

pennedj6@google.com
fluffedhi802@google.com
riotous@google.com
defiedw@google.com
overthrew75@google.com
skedaddlesm@google.com
latticeworks15@google.com
drivewaysr554@google.com
seagram8@google.com
powwowshb@google.com
garblezh033@google.com
quizzedzs2@google.com


Αναζητάμε άτομο με τα επόμενα προσόντα:
- Καλές γνώσεις Microsoft Office
- Προσοχή στις λεπτομέρειες
- Καλές διοικητικές ικανότητες
- Βασική γνώση του internet marketing - Ο/η υποψήφιος/α πρέπει να είναι υπεύθυνος και εμφανίσιμος με ικανότητα να δουλεύει στην ομάδα καθώς και να δουλευει ανεξάρτητα.
- Ζητείται άτομο που μπορεί να ακούει, να καταλαβαίνει και να εκτελεί τις εντολές είναι αξιόπιστο και κάνει την δουλεία στην ώρα
Θα έχετε υψηλό μισθό αν θα δείξετε την όρεξη για δουλειά.
Αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του τηλέφωνου ή μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης.
Στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας: 

___________________________________________________________________

Απαιτείται Επιχειρησιακός διοικητής

ΘΕΣΗ: Επιχειρησιακός διοικητής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Tobler Group δημιουργήθηκε για εξαιρετικούς ανθρώπους με χαρακτήρα.
Εκείνους οι οποίοι διαθέτουν ηγετικές ικανότητες και τα ταλέντα στις πωλήσεις, η εταιρία τους οδηγεί στην κορυφή της επιτυχίας. Η εταιρεία δημιουργήθηκε για επαγγελματίες, οι οποίοι προσπαθούν να φθάσουν το ανώτατο όριο του επαγγελματισμού τους.

Ελπίζουμε ότι θα θελήσετε να γίνετε ένα πολύτιμο μέλος της αποκλειστικής ομάδας μας και σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία και τις συναρπαστικές προοπτικές που σας περιμένουν στη Tobler Group.

Πράκτορες πωλήσεων της Tobler Group – είναι μια επίλεκτη ομάδα των αποδεδειγμένων εμπειρογνωμόνων στον τομέα ακίνητης περιουσίας με εμπειρία, γνώσεις και δεξιότητες που επιτρέπουν στους πελάτες μας το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Με χαρά σας καλωσορίζουμε μεταξύ μας!

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ
Τήρηση του ακριβούς μητρώου συναλλαγών.
Διαχείριση και παρακολούθηση των συναλλαγών πληρωμών.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Κατά προτίμηση, η βασική δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή πτυχίο λυκείου.
Η προσοχή στη λεπτομέρεια.
Η ικανότητα να κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα.

Μισθός - βασίζεται στην επαγγελματική πείρα.

ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ:
Παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Randolph@greekajob.com και θα διαβιβαστεί στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.


_______________________________________________________________________

Εμείς έχουμε την χηρεύουσα θέση για τον άνθρωπο με καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, προσεκτικό στις οδηγίες και γεμάτο θέλησης να πετύχει.

Επιπλέον, το άτομο πρέπει να έχει καλή γνώση του Microsoft Office, επίσης πρέπει να ξέρει πως να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter και το Facebook.

Ο υποψήφιος πρέπει να είναι πειθαρχημένος, αποφασιστικός άνθρωπος και πρέπει να ξέρει πως να δουλεύει στην ομάδα, αλλά ταυτόχρονα και να είναι ικανός να δουλεύει ανεξάρτητα, πρέπει να είναι ακριβής και αξιόπιστος υπάλληλος, πρέπει να έχει βασικές γνώσεις στη εμπορία μέσω Διαδικτύου και να είναι προσεκτικός στις λεπτομέρειες. Σ’αυτή την θέση σας εγγυάται καλός μισθός.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι τους οποίους ενδιαφέρει αυτή η χηρεύουσα θέσει μπορούν να γράψουν στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ή να μας τηλεφωνήσουν.

2 comments:

  1. Με τι τρόπο εξαπατούν οι συγκεκριμένοι; Έλαβα κι εγώ e-mail απ' αυτούς.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έχω προσπαθήσει να έρθω σε επαφή μαζί τους για να δω πως ακριβώς έχει η διαδικασία. Δεν είχα το χρόνο και τη διάθεση.
      Αν θες, μπορείς να δοκιμάσεις και να μεταφέρεις την εμπειρία σου. Αν το κάνεις, μη χρησιμοποιήσεις τα πραγματικά σου στοιχεία. Αν τα πράγματα είναι όπως πιστεύω ότι είναι, δεν θες να ξέρουν το όνομα και την διεύθυνση σου.
      Από τη δική μου εμπειρία, email μεταφρασμένα από μηχανή, τα οποία έχουν έναν δήθεν αποστολέα και όχι αυτόν που πραγματικά είναι, ενώ έχουν άλλο email παραλήπτη σε περίπτωση που κάποιος απαντήσει σε αυτά (μη εμφανές), email τα οποία στέλνονται κατά δεκάδες το ένα μετά το άλλο, με το ίδιο κάθε φορά περιεχόμενο, αλλά διαφορετικό δήθεν αποστολέα, και ειδικά στην παρούσα συγκυρία μεγάλης ανεργίας στην Ελλάδα δεν προμηνύουν τίποτα θετικό.
      Ας πούμε για παράδειγμα ότι θέλουν να σε χρησιμοποιήσουν για μουλάρι, να ξεπλένεις δηλαδή χρήματα από παράνομες δοσοληψίες, χωρίς να φαίνονται αυτοί, και αν σε πιάσει η αστυνομία, να είσαι εσύ υπόλογος και ένοχος στη δικαιοσύνη χωρίς να μπορούν να αγγίξουν αυτούς που σε προσέλαβαν. Μπορεί να βγάζεις μερικά χρήματα αλλά αξίζει το ρίσκο;

      Delete